Çavuşoğlu, New York’ta ABD ve Kanada’daki Türk başkonsoloslarla bir araya geldi

Çavuşoğlu, New York’ta ABD ve Kanada’daki Türk başkonsoloslarla bir araya geldi

Çavuşoğlu, New York’ta ABD ve Kanada’daki Türk başkonsoloslarla bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York’ta ABD ve Kanada’daki Türk başkonsolosları, Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ve BM Genel Kurul Başkanı Csaba Körösi ile bir araya geldi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması Bakanlar Toplantısı’na katılmak üzere geldiği ABD’de temasları sürüyor. Çavuşoğlu, resmi temasları kapsamında geldiği ABD’nin New York kentinde ABD ve Kanada’daki Türk başkonsolosları ile bir araya gelerek Türkiye’nin, dünyanın her yerinde vatandaşlarının yanında olduğunu söyledi.
New York’taki Türkevi’nde Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi’yi ağırlayan Çavuşoğlu görüşmede, Afganistan başta olmak üzere bölgesel gelişmelerin ele alındığı söyledi.
Çavuşoğlu temasları kapsamında BM Genel Kurul Başkanı Csaba Körösi ile de bir araya gelerek, görüşmede Emine Erdoğan’ın başlattığı "Sıfır Atık" girişiminin ele alındığını belirtti.


Güncel 20.01.2023 21:00:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya, turnuva ve kamplara yaptığı ev sahipliğiyle dünya okçuluğunun merkezi oldu

2

Narenciyenin gen merkezindeki "Turunç Yolu", görsel şölen sunuyor

3

Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

4

Sağlıklı midede asitli gıdalar tek başına sorun yaratmıyor

5

Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 13 zanlı tutuklandı

6

Hatay'da "nitelikli yağma" iddiasıyla yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

8

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

9

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu: