Çayevine pompalı tüfekle ateş açıp kaçtılar

Çayevine pompalı tüfekle ateş açıp kaçtılar

Çayevine pompalı tüfekle ateş açıp kaçtılar

Erzurum’da 4 şahıs, bir çayevine pompalı silahla saldırı düzenleyerek olay yerinden kaçtı. Şahısların kaçma anı ve bir anne ile kızının dükkana sığınma anları kameralara yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, Yakutiye ilçesi Murat Paşa Mahallesi’nde bulunan bir çayevine 4 şahıs pompalı silahla ateş açtı. Saldırı sonrası çayevinin camları kırılırken, olayın ardından kaçan şahıslar ise güvenlik kameralarına yakalandı.
Görüntülerde bir anne ve kızının da korkarak dükkana sığındığı ve küçük kızın, "Anne elinde silah vardı. Ateş etti" dediği anlar yer aldı. Öte yandan saldırı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri çayevinde incelemeler yaptı. Polis ekipleri incelemeler sonucu kaçan şahısların peşine düştü.


Yurt Dünya 24.02.2023 20:26:48 0

İlginizi Çekebilir

1

TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz Hatay'da öğrencilerle buluştu

2

Adana'da 2 çocuğunu öldüren baba intihar etti

3

Mersin'deki Rum Ortodoks Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı

4

Hatay'da Ortodoks kiliselerinde Noel ayini düzenlendi

5

Isparta'da sis etkili oldu

6

Burdur'da yaralı halde bulunan vaşak, tedavi altına alındı

7

Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan öğretmenin cenazesi Mersin'de defnedildi

8

Osmaniye'de özel spor tesisleri denetlendi

9

ŞOK Marketler pestisit kontrolü için laboratuvar kurdu

10

Türk Ticaret Bankası'nın Antalya şubesi hizmete açıldı