Cebelibereket`ten okulundan Vali Cerrah`a ziyaret

Cebelibereket`ten okulundan Vali Cerrah`a ziyaret

            Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, İlköğretim Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden Cebelibereket İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti. Öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç ve Cebelibereket İlköğretim Okulu Müdiresi Hatice Güntürkün eşlik etti. Öğrenciler Vali Cerrah?a çiçek takdim ettiler. 

Okul hakkında Vali Cerrah?a bilgi veren Okul Müdürü Hatice Güntürkün, okullarında herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi. 

        Vali Cerrah ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 2012?2013 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, ?4+4+4 eğitim sisteminden dolayı öğrenci potansiyelimizde oldukça artış oldu. İlkokula başlayan öğrenci sayımız bu yıl 19 Bin. Bu, büyük bir rakam fakat biz bununla ilgili çalışmalarımızı 3 yıl öncesinden başlattığımız için okul ve sınıflardaki öğrenci sayısı konusunda çok fazla problem yaşamadık. Öğrencilerimizin gelecek yıllarda sıkıntı yaşamamaları için okul yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde 4 okulumuzun daha temelini atacağız.?diye konuştu. 

Sözlerinin devamında eğitimin her kötülüğü engellediğini de vurgulayan Vali Cerrah, ?Eğitime önem veriyoruz çünkü çocuklarımızın iyi yetişmesini; devletini, bayrağını, milletini ve vatanını seven ama özellikle insan sevgisi olan gençler olarak yetişmelerini arzu ediyoruz. Bu nedenle çocuklarımıza modern okullar yapıyor, sınıflardaki öğrenci sayısını düşük tutuyor ve öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları için gayret sarf ediyoruz. ?dedi.

        Vali Cerrah ziyaret sonunda öğretmen ve öğrencilere saat hediye etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Vali Cerrah, ?Çok çalışan görevi yapan demektir. Bu ülkede söz sahibi olacak sizlersiniz. İnşallah bu başarılarınızla bu ülkeyi bugünkü durumundan çok daha iyi noktalara getireceğinize inanıyorum. Sizlerden başarı bekliyorum. Biz yerlerimizi size teslim edeceğiz. Siz başarılı olursanız gözümüz açık gitmez.?diye konuştu.



Güncel 25.10.2016 05:10:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Yıldız Holding'den Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi'ne destek

2

Mersin'de çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen kişi otele yerleştirildi

3

4. Fotoğraf ve Videografi Zirvesi Antalya'da başladı

4

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doru, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Antalya'da suda yetiştirilen laleler iç piyasada yoğun talep görüyor

6

Akademisyen ve öğrenciler dondurucu soğukta buzla kaplı Çıldır Gölü'ne daldı

7

Hatay'da zeytinyağı tenekelerine gizlenmiş 100 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

8

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

9

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

10

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi