Çekicili hırsızlar yakalandı. Otomobilleri çekiciye yükleyip işte böyle çalmışlar

Çekicili hırsızlar yakalandı. Otomobilleri çekiciye yükleyip işte böyle çalmışlar

Çekicili hırsızlar yakalandı. Otomobilleri çekiciye yükleyip işte böyle çalmışlar

Sancaktepe’de park halindeki araçları çekiciye yükleyerek çalan hırsızlar yakalandı. Otomobillerin çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 18 ve 20 Haziran tarihlerinde Sancaktepe’de meydana gelen iki ayrı otomobil hırsızlığı olayı üzerine harekete geçti. Olayların yaşandığı yerlerde ve çevrelerinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin eşkallerini ve kullandıkları aracı tespit etti. Polis, eşkalleri belirlenen şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
Çekiciyle çaldıkları araçları hurdacıda parçalamışlar
Oto Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarla, şüphelilerin üzerinde tepe lambası olan bir çekiciyle çalmak istedikleri aracın yanına geldikleri, aracı kısa sürede çekiciye yükleyip oradan ayrıldıkları anlaşıldı. Şüphelilerin daha sonra bu araçları bir hurdacıya götürüp parçalara ayırdıkları tespit edildi.
Polis harekete geçti, 5 kişi yakalandı
Ekiplerce, şüphelilerin adreslerinin de belirlenmesinin ardından operasyon için harekete geçildi. Polisin hurdacı dükkanına yaptığı operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
2 kişi tutuklandı
Şüphelilerden Mahmut K. (26) ve Sercan T.(28)’nin otomobilleri çekiciye yükleyerek çaldıkları, Y.Ö., Ş.Ö. ve R.B.’nin ise hurdacı dükkanında çalıştığı ve otomobilleri parçalayan kişiler oldukları belirlendi. Y.Ö., Ş.Ö ve R.B. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen Mahmut K. ve Sercan T., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 30.06.2020 09:50:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Karaca ve Dünya Katılım Bankası'ndan servis bankacılığı alanında işbirliği

2

Fırat Life Style'ın yatırım hacmi 7 sektörde 10 milyar doları aştı

3

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

4

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

6

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

7

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

8

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

9

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

10

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu