Çekirdek çöplerini yere atan vatandaşın savunması pes dedirtti

Çekirdek çöplerini yere atan vatandaşın savunması pes dedirtti

Çekirdek çöplerini yere atan vatandaşın savunması pes dedirtti

Karabük’te parkta oturan bir kişinin yediği çekirdek çöplerini yere atması sonrası kendisini uyaran görevliye “Maaş alıyorsunuz” diye karşılık vermesi pes dedirtti.
Olay, Taşkesti Caddesi üzerinde bulunan Şehir Parkında meydana geldi. Bir vatandaş yediği çekirdeklerin çöplerini yere atınca temizlik personeli tarafından uyarıldı. Uyarıya rağmen çöplerini yere atmaya devam eden vatandaş ile personel arasında tartışma yaşandı.
Tartışma sırasında vatandaşın temizlik görevlisine “Maaş alıyorsunuz” diyerek karşılık vermesi pes dedirtirken diğer görevliler de söyleminin yanlış olduğunu belirtti.
Duruma tepki gösteren temizlik görevlisi ise “Yaşına hürmet ediyoruz ama yaptığın ayıp. Biz temizlikçiymişiz, o çekirdek atacakmış biz temizleyecekmişiz sürekli. Biz zaten temizliğimizi yapıyoruz. Uyarmamıza rağmen hala bize dayılanıyor” dedi.


Güncel 27.02.2023 12:31:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

2

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

3

Futbol: Trendyol 1. Lig

4

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

5

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

6

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

7

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı

8

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

9

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde trafik kazası: 6 yaralı

10

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı