Çekmeköy’de kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı

Çekmeköy’de kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı

Çekmeköy’de kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı

Çekmeköy’de seyir halinde olan bir otomobil kamyonete çarptıktan sonra kontrolden çıkarak yol ayrımında bulunan bariyerlere çaptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil yaklaşık 20 metre kadar sürüklendi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, Çekmeköy’de Şile Otoyolu Ümraniye İstikametinde saat 10.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre otoyolda seyir halinde olan Yunus T. hakimiyetindeki 35 DC 0198 plakalı BMW marka otomobil, aynı yolda seyir halinde olan 34 CFD 286 plakalı kamyonete çarptı ardından kontrolden çıkarak yol ayrımında bulunan bariyerlere vurarak takla attı. Takla atan otomobil yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra yol ortasında ters döndü. Kazanın etkisiyle araç sürücüsü Yunus T. yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle Şile Otoyolu üzerinde trafik yoğunluğu oluştu. Otomobilin çekici yardımı ile kaldırılmasının ardından trafik tekrardan normale döndü. Polis ekipleri kaza ile ilgili çalışma başlattı.

Kazayı gören vatandaş Cihat Duman, “Biz yolda sabit hızda geliyorduk. Araç sol şeritten sağ şeride geçecek şekilde hızlı gelerek öndeki kamyonete vurdu. Kamyonetten sonra da bariyerlere vurarak takla attı. Sonra 15-20 metre sürüklenerek bu hale geldi araba” dedi.


Asayiş 5.04.2023 12:11:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

2

Ev hapsi cezası verilen kadın: "3 yaşındaki kızım da benimle birlikte ev hapsi yaşıyor"

3

Taksim’de Gezi Parkı eylemlerinin yıldönümünde izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi

4

Iğdır’da motosikletle sulama kanalına düşen gencin cansız bedeni bulundu

5

Burdur’da çatı yangını

6

Burdur’da boya yaparken düşen kişi ağır yaralandı

7

Gaz yağı içen 2 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

8

Kdz. Ereğli’de bıçaklı kavga: 2 yaralı

9

Pamukkale’de sağanak sonrası sel: Ev ve araçlar sular altında kaldı, hayvanlar telef oldu

10

Yolu kapatıp asker eğlencesi yaptılar, o anlar kameraya yansıdı