Çekmeköy’de metro önünde ‘kadınların fotoğrafını çekiyorsun’ tartışması

Çekmeköy’de metro önünde ‘kadınların fotoğrafını çekiyorsun’ tartışması

Çekmeköy’de metro önünde ‘kadınların fotoğrafını çekiyorsun’ tartışması

İstanbul Çekmeköy’de metro durağı önünde bekleyen bir şahsın, yoldan geçen kadınların fotoğraflarını çektiği iddiası üzerine vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, sabah saatlerinde Çekmeköy’de bulunan bir metro durağının önünde meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, durak çıkışında beklediği esnada yoldan geçen kadınların fotoğraflarını çekmeye başladı. Durumu fark eden genç kız, fotoğrafının silinmesini isteyince tartışma çıktı. Vatandaşlar müdahale ederek şahıstan telefonunu almaya çalışırken, şahıs olay yerinden kaçmaya çalıştı.
Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadınların şahsa tepki gösterdiği, vatandaşların ise fotoğraf çektiği iddia edilen şahsı kolundan tuttuğu görülüyor.


Yurt Dünya 17.10.2022 10:20:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

2

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

3

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

4

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

5

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

6

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

7

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

8

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

9

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından

10

Alanyaspor - Fatih Karagümrük maçının ardından