Cenk Özkaçar, Lyon’a imza atmak için Fransa’ya uçtu

Cenk Özkaçar, Lyon’a imza atmak için Fransa’ya uçtu

Cenk Özkaçar, Lyon’a imza atmak için Fransa’ya uçtu

Lyon’a imza atmak için Fransa’ya giden Altay’ın genç yıldızı Cenk Özkaçar, “Ülkemi Fransa’da temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
TFF 1. Lig’deki İzmir temsilcisi Altay’ın 19 yaşındaki genç stoperi Cenk Özkaçar, transfer olduğu Ligue 1 ekibi Olympique Lyon’la sözleşme imzalamak için bu sabah Fransa’ya gitti. Havalimanında açıklamalarda bulunan Özkaçar, “Şu an çok mutluyum. Ülkemi Fransa’da temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Pandemi nedeniyle vize süresi biraz uzun sürdü ama sonunda tamamlandı. Bana destek mesajları gönderen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Hedefinin öncelikle Lyon’da başarılı olmak olduğunu beliren Özkaçar, “Lyon’dan böyle bir teklif almak beni çok mutlu etti. Çok gururluyum. Üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Kulübüm başarısına ortak olmak istiyorum. Lyon’a elimden gelen desteği vererek başarılı olmak istiyorum” dedi. Lille’e transfer olan Burak Yılmaz ile görüşüp görüşmediği sorulan genç oyuncu, “Burak Yılmaz ile henüz iletişim kurmadım. Onlarla iletişim kurup, görüşmek istiyorum” yanıtını verdi.


Spor 17.08.2020 15:01:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

2

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

3

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

4

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

5

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

6

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

7

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

8

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

9

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

10

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı