Çeşme Belediyesporlu oyuncunun 3 kaburgası kırıldı

Çeşme Belediyesporlu oyuncunun 3 kaburgası kırıldı

Çeşme Belediyesporlu oyuncunun 3 kaburgası kırıldı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup?ta mücadele eden Çeşme Belediyespor ile Özçamdibispor maçında talihsiz bir an yaşandı. Maçın 25. dakikasında Özçamdibi spor kalecisi ile çarpışan Çeşme Belediyespor oyuncusu Faruk Yıldıran’ın 3 kaburgası kırıldı.
Çeşme Belediyespor sahasında ağırladığı Özçamdibispor maçının 25. dakikasında Özçamdibispor kalecisi Doğancan Ereşmeli ile çarpışan Faruk Yıldıran yerde kaldı. Sakatlık yaşayan Faruk Yaldıran hemen sedye Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tetkik sonunda kaburgasında 3 kırık tespit edilen oyuncu Faruk Yıldıran, İzmir 9 Eylül Hastanesi’ne sevk edildi.
Oyuncu ile birlikte hastaneye giden Çeşme Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Kaymakçı, ?Bu tarz yaşanan sakatlıklardan dolayı çok üzgünüz. Oyuncumuz Faruk Yıldıran?ın bir an evvel sağlığına kavuşmasını ve sahalara geri dönmesini arzuluyoruz? dedi.


Spor 30.01.2023 00:08:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

3

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı

4

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sona erdi

5

Konyaaltı ilçesinde ramazan öncesi işletmeler denetlendi

6

Samandağ ilçesinde kıyı şeridinde temizlik yapıldı

7

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

8

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

9

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

10

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı