CEVDETİYE ORTAOKULU, GÜREŞ'TE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

CEVDETİYE ORTAOKULU, GÜREŞ

Osmaniye'de, Cevdetiye Orta Okulu öğrencileri, Tokat'ta yapılan Okullar arası Yıldız Erkekler 13-14 yaş Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasından, takım halinde birincilikle kente döndüler. Gençlik ve Spor Bakanlığı  Spor Hizmetleri Müdürlüğü faaliyet programı kapsamında Ali Yücel Spor Salonunda yapılan müsabakalar sona erdi.
70 İlden 1100 kişinin katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda, Cevdetiye Orta Okulu Şampiyon olurken, İstanbul Özel Yenidoğan Orta Okulu, Konya Mustafa Bülbül Orta Okulu ve Konya Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu aynı puan ile 2,3 ve 4'üncülük sırasını paylaştı.
Ferdi müsabakalarda yine Cevdetiye Ortaokulu öğrencilerinden 38 kiloda Veli Kağan Seymen ve 41 kiloda Kemal Şahbaz 5'inci, 48 kiloda Mahmut Yayla 2'nci ve 52 kiloda Batuhan Çakmak 3'üncülük derecesi elde ederek yarışmayı tamamladı.
Cevdetiye Ortaokulu Müdürü Gökhan Gülsoy, "Tokat'ta yapılan Okullar arası Yıldız Erkekler 13-14 yaş Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında Cevdetiye Ortaokulu olarak, Türkiye Şampiyonu olmanın gururunu yaşamaktayız. Cevdetiye Ortaokulu olarak spor müsabakalarına daha fazla branşta katılmaya devam edeceğiz. Buradan Osmaniye'mize şampiyonluk getiren sporcularımızı ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Spor 10.03.2020 16:15:00 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası