Cevher Dudayev Parkı’nda son dokunuşlar

Cevher Dudayev Parkı’nda son dokunuşlar

Cevher Dudayev Parkı’nda son dokunuşlar

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde yapımında sona gelinen Cevher Dudayev Parkı’nda incelemelerde bulundu.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde 14 dönümlük alanda yapımı devam eden Cevher Dudayev Parkı’nda incelemelerde bulundu. İçerisinde futbol sahası, çok amaçlı salon, dinlenme alanları ve oyun grupları, basketbol sahası, sosyal donatı alanı, yürüyüş yolları ve araç otoparkı da bulunan park, tamamlandığında bölgenin adeta bir cazibe merkezi haline gelecek.
Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, “Çok az bir iş kaldı. Bölge için gerçekten cazibe merkezi olacak bir proje. Vatandaşlarımız bu haliyle bile bizlere memnuniyetini dile getirdi. Kısa süre içerisinde çalışmalar bitecek ve kullanıma hazır hale gelecek” denildi.
İçerisinde dinlenme alanları ve oyun grupları, basketbol sahası, sosyal donatı alanı, yürüyüş yolları ve araç otoparkı da bulunan parktaki futbol sahasına ise İzzet İbiş’in ismi verilecek.


Spor 10.08.2021 12:01:38 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi