Çevre Temizlik Vergisinde Son Ödeme Tarihi 1 Haziran Pazartesi

Çevre Temizlik Vergisinde Son Ödeme Tarihi 1 Haziran Pazartesi

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin birinci taksit ödemeleri 1 Haziran Pazartesi günü tamamlanıyor. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Osmaniye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2015 yılına ait emlak ve çevre temizlik vergisinin 1.taksitinin son ödeme tarihinin 1 Haziran Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini, bu tarihi geçirenlerin cezalı duruma düşeceklerini bildirdi.

Ödemelerin belediyenin www.osmaniye-bld.gov.tr  internet sitesi üzerinden kredi kartı ile belediye içerisindeki veznelerin yanı sıra Metin Tamer ve Çarşı Karakolu veznelerinin de yapılabildiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi; "Emlak ve çevre temizlik vergilerinizin 1. taksitinin son ödeme günü 1 Haziran 20154`tir. Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Şefliğince tahsil edilen 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi`nin 1. taksitinin 1 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar yatırılması gerekiyor. Bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin emlak vergisini, iş yerinde oturanların da çevre temizlik vergisinde, zamanında yatırılmayan vergiler için günlük gecikme cezası uygulanacak. Osmaniye Belediyesi olarak vatandaşlara her türlü kolaylık sağlanmakta olup, kredi kartıyla, posta çekiyle, havaleyle, belediyenin www.osmaniye-bld.gov.tr internet sitesi üzerinden ödeme imkânları bulunmakta. Konu ile ilgili vatandaşlarımız belediyemizin Emlak Şefliğinin 328 440 00 80 ? dâhili 4062-?67 numaralı telefonundan bilgi alabilirler.?



Güncel 25.10.2016 04:51:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da ramazan ayında görev yapacak davulcular seçildi

2

Hatay'da dereye düşen oğlağı çıkarırken mahsur kalan kişi kurtarıldı

3

Alanyaspor, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

4

Türk Telekom 5G hazırlıklarını "Herkes İçin 5G" mottosuyla sürdürüyor

5

Erdemli ilçesinde zabıta ekipleri gıda ürünü satan işletmeleri denetledi

6

Adana'da "Türkiye'nin Sıra Dışı Lezzetleri" etkinliği düzenlendi

7

Atakaş Hatayspor-Alagöz Holding Iğdır FK maçının ardından

8

Silifke'de lise öğrencilerine "siber dolandırıcılık" eğitimi verildi

9

Futbol: Trendyol 1. Lig

10

Kahramanmaraş'ta yükümlüler camilerde temizlik yaptı