Çevreyi kirleten beton mikserlere rekor ceza

Çevreyi kirleten beton mikserlere rekor ceza

Çevreyi kirleten beton mikserlere rekor ceza

Antalya’nın Kumluca ilçesinde, beton mikser kamyonlarını yıkayarak araziye boşaltan ve çevreyi kirlettiği tespit edilen 2 kişi ve şirketlerine 131 bin 516 lira para cezası uygulandı. Şahıslar ve şirketleri hakkında "çevrenin kasten kirletilmesi" suçundan da adli işlem başlatıldı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvan Koruma Tim Komutanlığı, Kumluca/Mavikent-Adrasan bölgesinde orman yangınları ile mücadele ve çevrenin korunması çerçevesinde yaptığı çalışmalarda; N.A. ve S.K. isimli şahısların, Mavikent-Karaöz-Adrasan yolu kenarında, kullandıkları tüzel bir şirkete ait hazır beton mikseri kamyonlarının betonlarını yıkayıp araziye boşaltarak çevreyi kirlettiklerini tespit etti. N.A. ve S.K. isimli şahıslar ile söz konusu şirket hakkında çevreyi kirletmekten 131 bin 516 lira idari yatırım uygulandı.
Ayrıca, "çevrenin kasten kirletilmesi" suçundan şüpheli şahıs ve şirket hakkında Adrasan Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından adli işlem başlatıldı.


Güncel 2.09.2022 15:38:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu