Ceyhan ve Anamur'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlandı

Ceyhan ve Anamur

Ceyhan ve Anamur'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlandı

ADANA - Adana'nın Ceyhan ve Mersin'in Anamur ilçelerinde, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Ceyhan Bölge Liman Başkanlığı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İskele Meydanı'nda devam eden etkinlikler kapsamında şehitler anısına denize çelenk bırakıldı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri çeşitli gösteriler sundu.

Törene, Kaymakam Ramazan Kurtyemez, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Mersin'in Anamur ilçesinde de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Kaymakam Kemal Duru, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, ve diğer ilgililer katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törende saygı duruşundan bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Anamur Liman Başkan Vekili Mikail Yeloğlu, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Buradaki programın ardından Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi'nde şehitler anısına denize çelenk bırakıldı.
 



Bölgeden 1.07.2025 17:16:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da iki kamyonun çarpıştığı kazada 1 kişi öldü

2

Antalya'da atık lastiklerden yapılacak inovatif ürünlerin AR-GE projesi tanıtıldı

3

Konyaaltı'da sporseverler yoga derslerinde buluştu

4

Albaraka Türk, EBRD'nin Dış Ticareti Destekleme Programı'na katıldı

5

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Yıldırım, Kaymakam Güneş'i ziyaret etti

6

Şipal, MÜSİAD İl Temsilcisi Olarak Atandı

7

Adana'da Seyhan Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı

8

Aras Kargo "Gaziantep Transfer Merkezi"ni hayata geçirdi

9

Alanya'da polisin "dur" ihtarına uymayan sürücüye 357 bin lira ceza uygulandı

10

Obezite birçok kronik hastalığın temelini oluşturuyor