Ceza yememek için cam filmlerini elleriyle söktüler

Ceza yememek için cam filmlerini elleriyle söktüler

Ceza yememek için cam filmlerini elleriyle söktüler

Edirne’nin Keşan ilçesinde polis ekiplerince geçekleştirilen trafik denetiminde gerekli şartları yerine getirmeyen araçlara ceza kesildi. Bazı sürücüler ise ceza yememek için cam filmlerini kendi elleri ile söktü.
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce huzur ve güven ortamının devamının sağlanması ve suç işleyebilecek kişileri tespit ederek yakalamaya yönelik bir dizi denetimler yapıldı. Şehrin farklı noktalarında yapılan genel asayiş ve trafik uygulamasına çok sayıda polis katıldı.
Mahalle ve sokak aralarında yapılan uygulamaların yanı sıra şehir merkezinde de uygulama noktaları oluşturuldu. Bu kapsamda Keşan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Alparslan Türkeş Meydanı’ndaki konuma gelen araçları tek tek durdurdu. Durdurulan araçların bazılarında ise cam filmi vardı.
Ekiplerin cam filminin yasak olduğunu ve para cezası bulunduğunu hatırlatmalarının ardından, bazı sürücüler cam filmi cezası yememek için araçlarındaki camlarındaki filmleri elleriyle söktü. Yine aynı kapsamda araçları üzerinde bildirmeksizin teknik değişikler yapan sürücüler de, sürücü koltuklarından kalkarak çıkarmalarını sökmek zorunda kaldı.


Yurt Dünya 5.01.2022 20:32:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti