"CHP Adayı Mimar Haydar Aktürk`te Birleşelim"

Belediye başkanlığı seçimleri yaklaşırken propaganda etkinlikleri de artmaya başladı. Osmaniye`de her siyasi parti, seçmene yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Gazetemize bir açıklamada bulunan CHP Osmaniye Belediye Meclis Üyesi birinci sıra adayı Mehmet Ali Tazeoğlu: "30 Martta yapacağımız yerel seçimler, genel seçim tercihleri ile karıştırılmamalıdır. Belediye Başkanlığı seçimlerinde partiler değil, adaylar ön planda tutulmalıdır. Seçmenler daha iyi hizmet verebilecek adayları seçmelidirler. Belediye Başkanlığı seçimlerinde partizanlık yapılmamalıdır." diyerek sözlerine söyle devam etti.

"Bu ölçülerle Osmaniye`de hiç bir seçmenin, hatta rakiplerinin de kötü diyemediği bir adayla seçime giriyoruz. Mimar Haydar Aktürk; İnsanları ayırmayan partizanlık yapmayan, her seçmeni bir hemşehricilik anlayışı ile kucaklayan, bilgi, birikim, şehircilik ve kent yöneticiliği anlamında tam bir hizmet adamıdır.

Haydar Aktürk`ü anlatmaya gerek yok. Herkes onu tanıyor. Hayır sever kişiliği ile Osmaniye`de örnek bir siyasetçi, halk adamı, bir dost...

"Ne zaman başın düşerse dara, hemen Haydar`ı ara." Sözleri tamda onu anlatıyor. Bu seçim çok önemli. Osmaniyeli hemşehrilerimi tanıyorum, partizanlıktan hoşlanmazlar. Partilerimiz farklı olabilir. Ama biz birlikte bu şehirde yaşıyoruz. Hizmet yapacak, insanları ayırmayacak, partizanlık yapmayacak bir aday arıyorsanız işte size Mimar Haydar Aktürk." dedi.



Güncel 25.10.2016 04:57:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

2

Hatay'da iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

3

Adana'da evinde ruhsatsız 3 silah ele geçirilen zanlı tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta şehit polisin oğlu ile kızına sürpriz doğum günü kutlaması

5

Kahramanmaraş'ta lise öğrencileri de havacılık ve savunma sanayine dahil edildi

6

Antalya'da toptancı halinde çıkan yangında, 4 ardiye kullanılamaz hale geldi

7

Maviyemişin "kültür elçisi" profesör, 24 yılda üretimi şehir şehir yaydı

8

Kahramanmaraş'ta sabun imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü

9

Huawei Radyolink Endüstri Forumu'nda 5.5G'nin temelleri müzakere edildi

10

Mersin'de iki meslek liseli, enkazda titreşim algılayan taşınabilir cihaz tasarladı