CHP Grup Başkanvekili Özkoç: "Bütün kentsel dönüşümler yerinde ve şeffaf olmalıdır"

CHP Grup Başkanvekili Özkoç:

CHP Grup Başkanvekili Özkoç: "Bütün kentsel dönüşümler yerinde ve şeffaf olmalıdır"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkanvekili Engin Özkoç, “Esas olan yerinde dönüşüm, şeffaflıktır. Merkezi yönetim ve yerel yönetim iş birliği sağlamalıdır” dedi.
CHP Başkanvekili Özkoç, CHP Genel Merkez binasının önünde İstanbul Güngören-Tozkoparan kentsel dönüşüm mağdurlarıyla birlikle kentsel dönüşüm hakkında konuştu.
Kentsel dönüşümün yerinde yapılması gerektiğini söyleyen Özkoç, “Bu arkadaşlar kimseden bir şey istemiyorlar sahip oldukları şeyi kendilerine hakkıyla iade edilmesini istiyorlar. Bu arkadaşlar ev sahibiydiler ve evleri için borçları yoktu. Bu sürecin ne kadar süreceğini ne kadar kirada kalacaklarını bilmek istiyorlar. Yapmanız gereken tek şey bir sözleşmeyi onların önüne koyup, onların haklarını anlatmak. O sözleşmede onları borçlandırmayın. Çünkü onların evleriyle ilgili borçları yok. Yerinde dönüşüm yapın” şeklinde konuştu.


Güncel 5.07.2021 13:55:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de Serviks Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla etkinlik düzenlendi

2

Kozan'da, terör örgütü YPG/SDG yandaşlarının Türk bayrağına saldırısına tepki

3

Hatay'da aslına uygun şekilde yeniden inşa edilen tarihi meclis binası tanıtıldı

4

Luxera GYO'dan konut piyasası değerlendirmesi

5

Kahramanmaraş'ta tır ile çarpışan kamyonetteki 2 kişi yaralandı

6

Beymen Reborn platformuna mobilya ve ev aksesuarları eklendi

7

Karmod'dan Tunus'a konteyner şantiye ihracatı

8

Osmaniyeli sporcular, Türkiye Ju Jıtsu Şampiyonası’ndan 19 madalyayla döndü

9

Antalya'da Atatürk Devlet Hastanesinin yapım ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek

10

Osmaniye'de emniyet personeli kan bağışında bulundu