CHP heyeti DSP heyeti ile bayramlaştı

CHP heyeti DSP heyeti ile bayramlaştı

CHP heyeti DSP heyeti ile bayramlaştı

Ramazan Bayramı kapsamında Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Yardımcısı Onur İste başkanlığındaki Demokratik Sol Parti (DSP) heyeti ile bayramlaştı.
Ramazan Bayramı’nda gelenekselleşen partiler arası bayramlaşma kapsamında, Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, Parti Meclisi Üyesi Zeynel Emre, Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer ve Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Canan Taşer’den oluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti bugün 17 parti ile bayramlaşacak. Bu kapsamda, CHP heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Onur İste, Parti Meclisi Üyesi Metin Oktay ve Örgüt Kurulu Üyesi Tuğçe Tekçe ve Örgüt Geliştirme Başkan Yardımcısı Ahmet Önal’dan oluşan Demokratik Sol Parti (DSP) heyeti ile bir araya geldi. Nazlıaka ve İste başkanlığındaki ikili görüşmede 2 yıllık Covid-19 pandemisi ardından yüz yüze bayramlaşmadan memnun oldukları vurgulandı.
DSP heyetini bayramını kutladıktan sonra konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Nazlıaka, “Aslında hepimizin bu bayramda dilekleri ortak sanıyorum. Bizler istiyoruz ki uzaktaki akrabalarını ziyaret etmek isteyen kişilerin yakıt masrafını, bilet masrafını düşünmek zorunda kalmadığı, bu bayramda eskilerle idare edelim, yeni kıyafet almayalım demek zorunda kalmadığı, gençlerimizin geleceksizlik endişesi duymadığı, çocuklarımızın gülerek kutladığı, mutlu, huzurlu, adil bayramlar olsun. Hepimizin mücadelesi ortak. Böyle bayramları kutlamayı hayal ediyoruz. Dünyada, yurtta barışın olduğu, hayatın her alanında. Demokrasinin içselleştirildiği bir bayram olmasını diliyoruz” dedi.
CHP heyeti, DSP heyetinin ardından yüz yüze şekilde Vatan Partisi heyetini ağırlayarak bayramlaşacak.


Güncel 3.05.2022 10:28:42 0
Anahtar Kelimeler: chp heyeti dsp heyeti ile bayramlaştı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: