CHP HATAY İL BAŞKAN PARLAR’DAN KIRIKHAN İLÇE BAŞKANI SIRAÇ’A TEBRİK

CHP HATAY İL BAŞKAN PARLAR’DAN KIRIKHAN İLÇE BAŞKANI SIRAÇ’A TEBRİK

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, Kırıkhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Sıraç’ı ziyaret ederek, tebrik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, Kırıkhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Sıraç’ı ziyaret ederek, tebrik etti. Başkan Parlar, "Kırıkhan’da partimizin gelecekte güzel günler göreceği konusunda umutlarımızı pekiştiren partili büyüklerimize, gençlerimize ve dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kırıkhan İlçe Başkalığı görevine seçilen Av. Mustafa Sıraç’ı ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Parlar, Kırıkhanlı partililerle de bir araya gelme fırsatı buldu. Partililer ile sohbet eden Başkan Parlar, hem ilçenin hem de ülkenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
İl Başkanı Parlar, Kırıkhan ilçe başkanı Sıraç’ a başarılar dileyerek, "Bu ziyaret vesilesiyle Kırıkhanlı partililerimizle sohbet etme ve hem ilçemizin hem de ülkemizin sorunlarını görüşme fırsatı bulduk. Ziyaretimizde bize eşlik eden Kumlu İlçe Başkanım Ali Çimer’e, Hassa İlçe Başkanım Murat Göçer’e, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. İlçe binamıza gelerek Kırıkhan’da partimizin gelecekte güzel günler göreceği konusunda umutlarımızı pekiştiren partili büyüklerimize, gençlerimize ve dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu ziyaretimizde bizi en güzel şekilde karşılayıp ağırlayan İlçe Başkanımız Mustafa Sıraç’a, yönetim kurulu üyelerimize, Kırıkhan Kadın Kolları Başkanımız Belgin Balkız ve yönetimine, Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Ulaş Hirfanoğlu ve yönetimine çok teşekkür ediyor, kendilerine bir kez daha başarı dileklerimi iletiyorum" dedi.



Politika 24.10.2020 17:08:00 1
Ibrahim ataman
21.09.2021 12:14:48
Cumhuriyet Halk partisi chp Hatay kırıkhan çanakkle gökçeada

İlginizi Çekebilir

1

MHP İl Başkanı Kanlı'dan yerel seçimlere ilişkin değerlendirme

2

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Korkuteli ve Elmalı'da vatandaşla buluştu:

3

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da iftar programında konuştu:

4

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

5

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

6

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

7

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

8

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

9

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

10

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı