CHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ OGC’Yİ ZİYARET ETTİ

CHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ OGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Merkez İlçe Yönetimi, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Aralık ayında yapılan kongrede CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Abdulkadir Özgan ve yönetim kurulu üyeleri, tanışma amaçlı Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gökhan Erkmen toplantı Salonu’ndaki ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı “Öncelikle hoşgeldiniz ve yeni yönetiminiz hayırlı olsun. Ancak ben öncelikle şunu bilmenizi istiyorum. Yaptığınız kongreye hiçbir basın mensubumuz davet edilmedi. Basınsız bir kongre yapıldı. Tabiki bunda sizin hatanız yok, bu önceki yönetimin hatasıdır. Bunu bilmenizi istedim. Sizin bu tür hatalar yapmayacağınızı umuyorum. Bizim kapımız herkese açıktır. Diğer yandan CHP’nin özellikle referandum ve seçimlerde en çok ziyaret ettiği bir cemiyetiz. Ben bundan sonra sizlerle iyi diyaloglar içerisinde olacağımız temennisi ile size ve yönetiminize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Kendilerini misafir ettikleri için OGC Başkanı İsrail Avcı’ya teşekkür eden CHP’nin yeni Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Özgan “Toplumun gözü, kulağı ve konuşan dili olan basına bakış açımız her zamankinden farklı olacaktır. Tabiki böyle bir eksiklik kabul edilemez. Bundan sonraki süreçte bağlarımız daha güçlü olacaktır. Biz de sizlerin aynı düşünce ve temennilerinize katılıyoruz ve sizleri de bundan sonra misafir etmek için partimize bekleriz. Ben de sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı tanışma ve sohbet havası içerisinde devam etti.

Haber: Ali Celal KAYMAK  - OSMANİYE



Osmaniye 29.01.2020 15:30:00 0
Anahtar Kelimeler: MERKEZ YÖNETİMİ ZİYARET

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü