Çiçekdağı Belediyesi’nden deprem bölgesine yardım çağrısı

Çiçekdağı Belediyesi’nden deprem bölgesine yardım çağrısı

Çiçekdağı Belediyesi’nden deprem bölgesine yardım çağrısı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği deprem sonrası Kırşehir’in Çiçekdağı belediyesi yardım çağrısı yaptı.

Çiçekdağı Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından afetzedelere destek olmak için harekete geçti. 10 ilde yıkımlara, kayıplara neden olan 7,4 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından Çiçekdağı belediyesi yardım kampanyası başlattı, kışlık kıyafet ve temel ihtiyaç malzemeleri çağrısında bulunuldu. Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, “Yaşanan felaketin acısını biliyor ve derinden hissediyoruz. Hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza rahmet diliyoruz. Yaraları el birliğiyle sarmak için tüm yurttaşlarımızı dayanışma mücadelemize davet ediyoruz” dedi.
Açıklamada, depremde mağdur olan vatandaşlara ilk etapta; battaniye, uyku seti, kışlık kıyafet, bot, ve benzeri ihtiyaç malzemeleri toplanarak deprem bölgesine ulaştırılacağı ve yardımda bulunmak isteyen vatandaşların Çiçekdağı Belediyesi Hayır Evi Müdürlüğüne ulaştırmaları istendi.


Güncel 6.02.2023 13:24:41 0

İlginizi Çekebilir

1

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

2

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

3

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

4

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

5

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

6

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

7

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

8

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

9

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

10

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu