Çift başlı kuzunun sahibi konuştu: "Şaşkına döndüm"

Çift başlı kuzunun sahibi konuştu:

Çift başlı kuzunun sahibi konuştu: "Şaşkına döndüm"

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çift başlı doğan kuzu, dakikalar sonra telef oldu. Çift başlı kuzuyla dünyaya gelen diğer kuzunun ise sağlıklı olduğu belirtildi.
İnegöl’ün kırsal Cemiyet Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan Fethim Kurumuş’a ait koyun, veteriner hekiminin yaptırdığı doğumda çift başlı kuzu doğurdu.
Olayı anlatan Fethim Kurumuş, "Geçen sene üçüz kuzu dünyaya getiren koyunumuz, bu seferde doğum yapmakta zorlanınca veteriner çağırdık. Veteriner kuzulardan birinin büyük olduğunu söyledi. Zorlukla dünyaya getirdik. Kuzulardan birinin sağlık durumu iyi. Diğer kuzu ise çift başlı doğdu. Ben şaşkına döndüm. Haberlerde böyle şeyler görüyorduk. Olur mu böyle şey diyorduk. Şimdi kendi başımıza geldi" dedi.


Güncel 4.07.2021 14:35:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

3

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

4

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

5

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

6

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

8

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

9

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

10

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi