Çıkarma kararını duyan depremzede: "Elim ayağım titriyor"

Çıkarma kararını duyan depremzede:

Çıkarma kararını duyan depremzede: "Elim ayağım titriyor"

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedelerin kaldıkları otelden çıkarılması için tebliğ ettiği kararın görüntüleri ortaya çıktı. Depremzedelerin "Ellerim ayaklarım titriyor" dediği anlar yürekleri dağladı.
CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin otelde misafir ettiği depremzedelerin çıkarılması için tebliğ ettiği kararın görüntüleri ortaya çıktı. Görevlinin tebliğ ettiği kararı duyan depremzede ise "Elim ayaklarım titriyor, kapıya konuluyoruz şu anda. Bu kadar çocuk çoluk kapıda mı kalacağız? Bunu da düşündüler mi?" dediği anların görüntüsü yürekleri dağladı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2 Şubat 2023’te misafir ettiği depremzedeleri 13 Ağustos 2023’e kadar misafir edeceğine yönelik sözleşme süresini seçimden hemen sonra 21 Mayıs 2023’te tahliye kararı vermişti. Gelen tepkiler üzerine bu sürenin uzatıldığı açıklanmıştı.


Politika 17.05.2023 01:34:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kozmetik ürün çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli tutuklandı

2

Kahramanmaraş'ta minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı

3

Castrol Ford Team Türkiye İsveç Rallisi'ni tamamladı

4

Antalya'da bir aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu açıldı, bir merkezin temeli atıldı

5

Kazak Sinema Günleri Antalya'da başladı

6

Alanya'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili 3 zanlı tutuklandı

7

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır, Burdur'da gençlerle buluştu

8

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

10

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı