Çilek seralarına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi

Çilek seralarına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi

Çilek seralarına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde çilek seralarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi.
Edinilen bilgiye göre, Atça Mahallesi’nde son günlerde çilek seralarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi. İddiaya göre, akşam ve gece saatlerinde çilek seralarına gelen kimliği belirsiz kişiler, tünellerdeki naylonları bıçaklarla keserek zarar verdi. Şahısların özellikle olumsuz hava şartlarında ve gece saatlerinde bölgeye geldiğini söyleyen çiftçiler, tonu 65 bin lira olan naylonun kesilmesiyle zarara uğradıklarını ifade etti.
Güvenlik güçlerine ihbarda bulunduklarını ifade eden çiftçiler, "Artık bıçak kemiğe dayandı. Birileri Atça’yı karıştırmak istiyor. Bunu kasıtlı olarak yapıyorlar. Dün gece yaklaşık 100 çiftçi bölgede toplandık. İşimizi gücümüzü bırakıp bunların peşinden koşuyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.
Geçen yıl da aynı şekilde kimliği belirsiz kişiler tarafından çilek seralarına zarar verildiğini belirten çiftçiler, konuyla ilgili önlem alınmasını istedi.


Yurt Dünya 19.02.2023 15:31:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi