Tarih: 25.10.2016 04:52

Çiloğluları aday adaylığını açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

          Düziçi?nin siyasi çizgide tanınmışlar arasında yer alan Tahsin Çiloğulları,AK Parti?den milletvekilliği adaya daylığı için harekete geçti. Öncelikle ÇEM Sürücü kursu müdürlüğünden istifa eden Çiloğulları, önümüzdeki günlerde aday adaylığı müracaatı içinde hazırlıklarını tamamladığını ve ilk resmi başvuruyu da kendisinin yapacağını söyledi.

                "Milletvekilliği nasıl yapılır herkes görecek"

                Çilloğulları, ?Herkes benim siyasi karakterimi, görev aldığımda neler yapacağımı, tuttuğumu koparacağımı bilirler. Düziçi kazanmak istiyorsa, hizmte doy ak istiyorsa işte aradıkları aday. İnşallah genel merkezde olumlu görürde adaylığım netleşirse Düziçi milletvekilliği nsaıl yapılırmış görecek? dedi.

01.01.1965 Düziçi-Karacaören doğumlu olan Tahsin ÇİLOĞULLARI İlkokulu köyümde Otra Okulu ve liseyi Düziçi nde bitirdim. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Evli ve dört çocuk babasıyım.

SİYASİ GEÇMİŞİM.

Siyasete 1993 yılında Refah Partisi ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başladım. Daha sonra Fazilet partisi Düziçi ilçe kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyeliğinde bulundum.

Bu partilerin kapatılmaları sonucunda bu partideki görevimden ayrılmak zorunda kaldım.

AK PARTİ nin Düziçi İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği, Seçim İşleri ile Tanıtım ve Medyadan sorumlu İlçe Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. 28 Mart 2004 seçimlerinde AK PARTİ Teşkilatı tarafından Osmaniye İl Genel Meclisi Üyeliği için Düziçi?nden 2 sıra adayı gösterildim ve seçildim. Bu görevimi Osmaniye nin gelişimi yönünde beş yıl süre ile başarı ile yürüttüm

İL GENEL MECLİS ÜYESİ OLARAK YAPTIKLARIM.

2.yıl İl Genel Meclis Başkanlık divanı üyeliği 2 yıl il daimi encümen üyeliği Ayrıca Plan ve bütçe komisyonu Başkanlığı, İmar Komisyonu başkanlığı Milli Eğitim Komisyonu Başkanlığı, Araştırma Geliştirme komisyonu başkanlığı görevlerinde bulundum. Osmaniye Katı Atık birliği meclis ve encümen üyeliği görevinde bulundum. AK PARTİ Genel merkezi (ARGE) Başkanlığının düzenlemiş olduğu Yerel Yönetimler konulu Siyaset Akademisinde Düziçi Birincisi ve Osmaniye İl 15.si oldum. Yarbaşı ve Düziçi İlçe merkezinin içerisinden geçen derelerin ıslahı Yarbaşı Beldesi Karaca ören e yapılan Sulama Göleti ve Düziçi Çatak Barajının yapımı ile Ceyhan da bulunan D.S.İ 66.şubenin Osmaniye ye getirilmesi konusunda D.S.İ 6.Bölge müdürlüğümüzle Yoğun çalışmalarda bulundum.

Osmaniye ilimizi ve İl Özel İdaresini beş yıl süre ile her ilden bir il Genel Meclis Üyesinin Seçilerek temsil Edildiği Merkezi Ankara da bulunan Vilayetler Hizmet Birliğinde beş yıl süre ile ilimizi temsil ettim. Vilayetler Hizmet birliğinin kuruluşundan günümüze ilk defa ilimize yapılmak üzere bir öğrenci yurdu ile bir anaokulu yapımında ve bu konuda ödenek aktarımında aktif olarak görev aldım. İlimize ve ilçelerine yapılan birçok yatırımlara ve girişimlere öncülük ettim.

İl Genel Meclisi Üyesi görevim sırasında Türkiye da ilk defa Osmaniye İl genel Meclisimize bir önerge vererek ilimize bağlı tüm köylerin imar planları ve köy yerleşik alan haritalarının çıkartılması konusunda meclis kararı alınması na öncülük ettim alınan bu karar gereğince halen ilimize bağlı köylerimizin köy yerleşik alan haritaları çıkartıldı. Kalan köylerimizin de çalışmaları il özel idaresince halen devam edilmektedir.

Bu konuda AK PARTİ genel Merkezinden ve Türkiye Mimarlar odasından tebrik teşekkür mesajları aldım. İl Genel Meclis Üyeliği sırasında bu ve buna benzer birçok konuda il genel meclisinde kararlar alınarak uygulamaya geçilmesine aktif olarak görev aldım. Osmaniye İl Genel Meclis üyesi olarak görev yaptığım beş yıllık görev süresince çalışmalarından ve adından en çok söz edilen il genel meclisi üyesi olduğum kamuoyunda yerini aldı.

İl Genel Meclis Üyeliğim sürecinde ilimizin birçok sorunları ile iç içe oldum, birçok sorunun çözümüne katkıda bulundum, bazılarını da çözmek için girişimlerde bulundum. Bu nedenlerden dolayı ilimizin ve ilçelerimizin çözülen ve çözülemeyen sorunlarını yakinen bilmekteyim. İlimizin ve ilçelerimizin sorunların çözümü konusunda sizlerden yetki istiyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —