Çınar’da milli sporcular gösteri düzenledi

Çınar’da milli sporcular gösteri düzenledi

Çınar’da milli sporcular gösteri düzenledi

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bulunan tarihi Zerzevan Kalesi bölgesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Çınar Kaymakamlığı ile Çınar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik yoğun ilgi gördü. Çok sayıda çocuk eğlenceli anlar yaşadı. Törende karate milli takımı takım antrenörü Mehmet Yazar’ın nezaretinde milli sporcular Sena Kızılaslan, Iremnur Yazar ve Işıl Ertuğrul’dan oluşan ekip, kata ve karate gösterisi yaptı.
Gösterilerin ardından Çınar Kaymakamı Fatih Günlü tarafından milli sporculara eşofman hediye edildi.
Törene, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.


Spor 19.05.2023 20:10:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu