Cinayet şüphelileri, tanımadıkları midibüs şoförünü para karşılığında öldürdü

Cinayet şüphelileri, tanımadıkları midibüs şoförünü para karşılığında öldürdü

Cinayet şüphelileri, tanımadıkları midibüs şoförünü para karşılığında öldürdü

Diyarbakır’da 4 Kasım’da öldürülen midibüs şoförü cinayetinin azmettiricisi olduğu değerlendirilen şahıs ve kiralık katil şüphelileri adliyeye sevk edildi.
Diyarbakır’a 4 Kasım’da Muş’tan gelen Midibüs Şoförü Mehdi Balkaya, silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Diyarbakır Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu şüpheliler R.T., S.M. ve azmettirici olduğunu değerlendirdikleri M.G.’yi tespit etti.
Çalışmalarda, olayın daha önceden başlayan bir husumete dayandığı belirlendi. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda suçlamaları kabul etmeyen azmettirici M.G.’nin cinayeti planladığı; silah temini, para alışverişi gibi durumları gerçekleştirdiğinin tespit edildiği kaydedildi. M.G. polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde Muş’ta yakalandı.
Emniyet işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden R.T., ’pişman ve üzgün’ olduğunu belirtti.


Yurt Dünya 7.11.2022 14:58:41 0

İlginizi Çekebilir

1

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı

2

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

3

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

4

Yapı Kredi'nin kadın çalışan oranı yüzde 61,6 oldu

5

Yüzde 52 kadın çalışan oranına ulaşan Yıldız Holding fırsat eşitliği ile büyüyor

6

Eşine yardım için başladığı ayakkabı tamirciliğinde usta oldu

7

Antalya'da apartman dairesinde çıkan yangında 6 kişi dumandan etkilendi

8

Mersin Müftüsü Mustafa Topal'dan Bozyazı Müftülüğüne ziyaret

9

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

10

Adana'da "Yağmur Suyu Hasadı ve Gri Su Geri Kazanım Sistemleri" semineri düzenlendi