Çine’de spor yatırımları hız kesmiyor

Çine’de spor yatırımları hız kesmiyor

Çine’de spor yatırımları hız kesmiyor

Aydın’ın dört bir yanında spor yatırımları yükselmeye devam ederken, Çine ilçesine yapılan yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Gençlik Spor Bakanlığı’nın yatırım projeleri arasında yer alan Aydın’da yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sporun tabana yayılması, gençlerin spora yönlendirilmesi ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için il genelinde gerçekleştirilen yatırımlar çerçevesinde Çine ilçesindeki yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi yatırımlarında da çalışmalar titizlikle devam ediyor.

Çine’de 2022 yılı içerisinde ihalesi yapılan yatırımların 2023 yılı içerisinde bitirilmesi planlanırken, gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girmek için gün sayıyor. Proje tutarı 34 milyon 161 bin TL olan gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzunun ihale bedeli ise 28 milyon 950 TL olarak açıklanırken, yatırımların, tamamlanmasının ardından gençlerin taleplerine yanıt vermesi bekleniyor.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, konu ile ilgili yapılan açıklamada “Yüzme Federasyonu standartlarına uygun olarak Çine’de inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlerin taleplerine karşılık verecek olan gençlik merkezini, milletimize en güvenli ve en iyi şekilde hizmet vermesi için çalışmalarını titizlikle yapıyoruz” ifadeleri yer aldı.


Spor 29.03.2023 11:45:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

2

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

3

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

4

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

5

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

6

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

7

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

8

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

9

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

10

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi