Cinnet getiren anne, 2 aylık bebeğini 6. kattan atarak öldürdü

Cinnet getiren anne, 2 aylık bebeğini 6. kattan atarak öldürdü

Cinnet getiren anne, 2 aylık bebeğini 6. kattan atarak öldürdü

Uşak’ta cinnet getiren bir anne, henüz nüfusa kaydettirmediği 2 aylık bebeğini, ablasının 6. kattaki evinden aşağı atarak öldürdü.
Edinilen bilgilere göre olay, Uşak’ta Ünalan Mahallesi Cimcim Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre ablasının evinde olan D.A. (24), psikolojik sorunları nedeniyle cinnet getirerek henüz nüfusa kaydettirmediği 2 aylık erkek bebeğini 6. kattan aşağı attı. İhbarlar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından bebeğin cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, anne D.A. ise ekiplerce gözaltına alındı.
Öte yandan yapılan araştırma çalışmalarında evde anne D.A.’nın yakınlarının olduğu, bebeği bir anda alarak balkondan attığı, bebeğin ise evlilik dışı dünyaya geldiği öğrenildi.


3.05.2023 15:57:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

2

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

3

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

4

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

5

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

6

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

7

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi

8

Hatay'da şehit mezarlarında bakım ve onarım çalışması yapıldı

9

Mersin'de priz, ampul ve bakır kablo çalan 4 şüpheli tutuklandı

10

Adana'da "Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması" düzenlendi