Çivril’de 1. Kitap Günleri başlıyor

Çivril’de 1. Kitap Günleri başlıyor

Çivril’de 1. Kitap Günleri başlıyor

Çivril Belediyesi tarafından 5-9 Aralık tarihleri arasında Çivril 1. Kitap Günleri düzenlenecek.

Denizli’nin Çivril ilçesinde kültürel faaliyetler tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede Çivril Belediyesi tarafından 5-9 Aralık tarihleri arasında Çivril 1. Kitap Günleri etkinliği düzenlenecek. Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda yapılacak kitap günleri 5 gün boyunca açık olacak. Yaklaşık 25 yayınevi ve 25 yazarın yer alacağı kitap günleri binlerce okuyucu ile buluşacak.

Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; ”Kitap günlerinin düzenlenmesi için özellikle öğrencilerimizden çok yoğun talepler aldık. Bizlerde kitapseverlerin bu taleplerine sessiz kalmayarak birçok yayınevini ve birbirinden değerli yazarları ve yayınevlerini Çivril’imize davet etik. Gelişen dünyada başarılı ve kültürlü nesiller için okumanın ve kitabın önemi son derece önemlidir. Bunun için okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla bizlerde kültürel alanda Çivril için güzel bir etkinlik planladık. İlçemizde ilk defa düzenlenecek olan bu etkinliğe herkesi bekliyoruz” dedi.

Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşecek kitap günleri 09:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.


Güncel 1.12.2022 11:22:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi