Cizre’de Polis Haftası coşku ile kutlandı

Cizre’de Polis Haftası coşku ile kutlandı

Cizre’de Polis Haftası coşku ile kutlandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıldönümü coşku ile kutlandı.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıldönümü münasebeti ile Cizre Hükümet Konağı bahçesinde tören düzenlendi. Tören, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk’ün Atatürk büstüne çelenk bırakması ile başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende konuşan Öztürk, "Bizler kamu düzeni ve güvenliğin yanında vatandaşların sosyal yaşamlarını da en sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlayan ve çok önemli sorumlulukları bulunan insanlarız. Bu vesile ile onur ve şeref duyarak hizmet ettiğimiz Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutlar, siz değerli mesai arkadaşlarıma da başarılar dilerim" dedi.
Emniyet Müdürü Öztürk, tören sonunda katılımcılara teşekkür ettikten sonra tebrikleri kabul için İlçe Emniyet Müdürlüğü makamına geçti.
Çelenk Sunma törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, muhtarlar, kurum müdürleri, kanaat önderleri, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.


10.04.2023 11:12:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

2

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu

3

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

4

İskenderun'da araç kiralama firmaları denetlendi

5

Kahramanmaraş'ta 88 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı

6

Adana'da "Dijital Dünyada Güvenli Kalmak Zirvesi" düzenlendi

7

Osmaniye'de asayiş uygulamasında yakalanan firari 19 zanlıdan 10'u tutuklandı

8

Otomobiliyle bisikletlinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü hakim karşısında

9

Antalya Ticaret Borsasının 2026 yılı bütçesi 95 milyon lira

10

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu