ÇOCUK İŞÇİLİĞİ İLE MÜCADELE ÇALIŞMASI

ÇOCUK İŞÇİLİĞİ İLE MÜCADELE ÇALIŞMASI

Osmaniye Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Alt Komisyonu üyeleri, Küçük Sanayi Sitesinde esnaflarını, çocuk işçiliğine dikkat çekmek ve çocuk işçiliğini önlenmesine yönelik bilgilendirme yapmak üzere ziyaretlerde bulundu. Çocuk işçiliğine karşı mücadelede işveren ve ailelerin bilgilendirilmesi, çocuk İşçiliğiyle mücadele konusunda toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmaya yönelik çalışmalar kapsamında işyerlerine uyarı afişleri asıldı.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma İlişkileri Servisi personeli Ahmet Gökşen, çocukların bir toplumun temeli ve geleceği olduğunu belirterek, "Bu kapsamda kamuoyunda bilinç ve duyarlılık oluşturarak işverenleri bilgilendirmek istiyoruz" dedi.
Küçük Sanayi Sitesinde Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Alt Komisyonu Üyeleri tarafından yapılan ziyaretlere, İŞKUR personeli Ahmet Gökşen ve Ökkeş Yücel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Ruhgün Altuner ve Osmaniye Belediyesi temsilcisi Metin Ertaş katıldı.



Osmaniye 19.12.2019 16:02:00 1
M.. ......yalniz
19.12.2019 17:08:09
Bunlarla mücadele et güzel ama o.çocugun evinde soba yaniyomu yemek pişiyomu ayakkabisi sırtına giyecegi evde yiyecegi varmi babasi işsizmi geliri varmi baba ana okul masrafini çikara biliyomu önce bunlari sorun de......t var diyelim iyi yaşamayi herkes ister ama yokluk varsa ne yaparsin .????

İlginizi Çekebilir

1

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Osmaniye'yi Ziyaret Etti

2

Kadirli’li Genç Adana’da Vurularak Öldürüldü

3

Osmaniye'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

4

Hasanbeyli'nin Yeni Kaymakamı Dervişoğlu Göreve Başladı

5

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti

6

İş Kazasında Yaşamını Yitirdi

7

Vali Yılmaz'dan, Başkan Kadıoğlu'na Ziyaret

8

Osmaniye'de öğrencilerin tasarladığı robotların yarıştığı etkinlik başladı

9

Osmaniye’de Anne Köpek ve 5 Yavrusu İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

10

TSKB Adana ve Osmaniye'ye 2 yeni kütüphane kazandırdı