Çocuklar, halı sahaya kirlenmesin diye ayakkabısız girdi

Çocuklar, halı sahaya kirlenmesin diye ayakkabısız girdi

Çocuklar, halı sahaya kirlenmesin diye ayakkabısız girdi

Adana’nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Doğanlı Mahallesi’nde yapılan halı saha hizmete girdi. Çocuklar ise kirlenmesin diye ayakkabılarını çıkarıp halı sahaya girdi.
Tufanbeyli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan halı saha mahalledeki çocukların ve gençlerin hizmetine sunuldu. Belediye görevlileri eşliğinde kendileri için yapılan halı sahaya giren çocuklar, kirlenmemesi için ayakkabılarını çıkararak halı sahaya girdi.
Belediye ekipleri aracılığı ile belediye başkanına videolu teşekkür eden çocukların ayakkabıları olmadığını gören Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, çocukların bu güzel hareketi karşında duygulandı. Başkan Ergün, sosyal medya hesabından, "Hayırlı olsun canlarım benim. Güle güle kullanın. Doğanlı’nın temiz kalpli çocukları yeni sahaları kirlenmesin diye ayakkabılarını çıkarıp girmişler. Zarafetinize kurban olurum ben sizin" ifadelerini paylaştı.


Güncel 1.11.2022 13:07:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı