Çocuklar oyun parkına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı

Çocuklar oyun parkına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı

Çocuklar oyun parkına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı

Marmaris’e 45 km uzaklıktaki Taşlıca Mahallesi’nde yaşayan çocuklar, çocuk parkına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Marmaris Belediyesi tarafından yapılan park çocukların en çok vakit geçirdiği yer oldu.
Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çocuk parkı bulunmayan Taşlıca Mahallesi’ne çocuk parkı yapmak için kolları sıvadı. Ekipler taşımalı eğitim nedeniyle boş bulunan eski okul binası bahçesine içinde salıncak, tahterevalli ve çeşitli oyun aletlerinin yer aldığı bir park kazandırdı. 500 metrekarelik alanın 100 metrekaresi çocuk oyun alanı olarak düzenlendi. Zemin kare kauçukla kaplanarak güvenli bir oyun alanı yaratılırken çocuklar oyun oynarken, ebeveynlerin dinlenmesi için alana oturma grupları da yerleştirildi.
Merkeze uzak mahallerde Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarının süreceğini kaydeden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Yaptığımız çalışmalardan çocukların mutluluk duyması bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Taşlıcalı çocuklarımız parka ilave oyuncaklar istedi. Görevli arkadaşlarımız çocuklarımızın isteğini en kısa sürede yerine getirecek” şeklinde konuştu.


Güncel 9.03.2021 13:18:04 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi