Çocuklar ve deneyimli vatandaşlar 2023’e ‘merhaba’ dedi

Çocuklar ve deneyimli vatandaşlar 2023’e ‘merhaba’ dedi

Çocuklar ve deneyimli vatandaşlar 2023’e ‘merhaba’ dedi

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi bünyesindeki deneyimli vatandaşlar ve İsmail Hakkı Tonguç Erken Çocukluk Eğitim Merkezi çocukları, düzenlenen etkinlikte 2023’ü gönüllerince eğlenerek karşıladı.
Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakini deneyimli vatandaşlar, İsmail Hakkı Tonguç Erken Çocukluk Eğitim Merkezi bünyesindeki çocuklar ile birlikte yılbaşını kutladı. Düzenlenen yeni yıl kutlama etkinliğine katılan deneyimli vatandaşlar ve çocuklar 2023 yılını coşku ile karşıladı. Etkinlikte deneyimli vatandaşlar ve çocuklar, sandalye kapmaca oyunu oynadı. Çocukların büyükleri ile birlikte müzikler eşliğinde eğlendiği etkinlikte, sohbet de edildi. Yeni yıl pastası kesilerek sonlanan etkinlikte hem büyükler hem de çocuklar, keyifli bir yılbaşı kutlaması yaşadı.
Hatıra fotoğrafı da çektirilen etkinlik, yeni yıl pastasının kesilmesi ile son bulurken, deneyimli vatandaşlar düzenlenen programdan dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.


Güncel 31.12.2022 14:18:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

2

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

3

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

4

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

5

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

6

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

7

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

9

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

10

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor