Çökertme’deki kaçak yapılar yıkılıyor

Çökertme’deki kaçak yapılar yıkılıyor

Çökertme’deki kaçak yapılar yıkılıyor

Milas Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Çökertme Mahallesi’ndeki kaçak yapılar yıkılmaya başlandı. Yapılan çalışmalar sonucu Çökertme Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen 10 adet tek katlı betonarme yapının tamamının yıkılacağı belirtildi.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin detaylı incelemesi sonucu Gökova kıyısında yer alan, sakin ve huzurlu ortamı ile dikkat çeken önemli turizm alanlarından Çökertme Mahallesi’nde belirlenen kaçak yapıların yıkım çalışmaları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü´nün desteği ile yürütülüyor. Çökertme’de betonarme yapıların dışında 3 adet kaçak prefabrik binanın da tespit edildiğini ifade eden yetkililer, yapı sahiplerinin talep ettiği süre içerisinde taşıma eyleminin gerçekleşmemesi durumunda bu prefabrik binaların da yıkılacağını belirttiler.
Tek katlı betonarme binaların yıkım çalışmasını perşembe gününe kadar tamamlanacağını belirten ekipler, Cuma günü ise Gökbel Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen bir taş evin yıkımını gerçekleştirecek.


Yurt Dünya 28.09.2022 10:33:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı

2

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sona erdi

3

Konyaaltı ilçesinde ramazan öncesi işletmeler denetlendi

4

Samandağ ilçesinde kıyı şeridinde temizlik yapıldı

5

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

6

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

7

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

8

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı

9

Alanya'da kaçak tütün operasyonu düzenlendi

10

Adana Orman Bölge Müdürlüğü yöneticilerine etkili iletişim ve liderlik eğitimi verildi