Tarih: 25.10.2016 04:50

Çolpan:Erzin Osmaniye zaten bağlı

Facebook Twitter Linked-in

Osmaniye 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Erzin sevdalısı Bahri Çolpan, Erzin`in resmi olmasa da gayri resmi Osmaniye bağlı olduğunu ve Erzin`lilerin resmi işler hariç tüm işlerini Osmaniye`de yaptığını söyledi.

Osmaniye 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Çolpan yaptığı açıklamada, Erzin`i her ne kadarda Hatay`a bağlı olsa bile resmi işler hariç tüm Erzinlilerin hemen her ihtiyacını Osmaniye`den karşıladığını ifade ederek,"Hatay milletvekilleri bana göre Erzin`in Osmaniye`ye bağlanıp gelişmesi ve değişmesi için destek olmalıdırlar. Osmaniye milletvekilleri de Ankara`da lobi oluşturarak Erzin`in Osmaniye`ye bağlaması için çalışma yapmaları gerekir. Resmi işleri hariç Hatay`la hiç bir bağlantısı olmayan bir kenti Hatay`da tutmak kesinlikle faydalı değildir. Erzin Osmaniye`ye bağlanması halinde çok büyük değişime uğrayacaktır. Ticari, siyasi ve sosyal yönden Erzin şaha kalkacaktır. Bu gelişimi de kimsenin engellemeye hakkı yoktur. Erzin`in Osmaniye`ye bağlanması, Erzin`in hayrına olacaktır"dedi.

Osmaniye 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Çolpan, Erzin halkının haklı mücadelesinde her zaman yanında olduğunu söyledi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —