Corendon Hotels & Resorts’e yeni atamalar

Corendon Hotels & Resorts’e yeni atamalar

Corendon Hotels & Resorts’e yeni atamalar

Corendon Hotels & Resorts’e üst düzey yeni atamalar yapıldı. Sinem Duygu Oral, Ürün Geliştirme ve Pazarlama Direktörü; Alpaslan Güney ise Satış Direktörü olarak atandı.
Turizm ve otelcilik alanında önemli deneyimleri bulunan Sinem Duygu Oral ve Alpaslan Güney, kısa süre önce yeni görevlerine başladı. Atamalar çerçevesinde Sinem Duygu Oral, Corendon Hotels & Resorts’ün yeni Ürün Geliştirme ve Pazarlama Direktörü olurken, Alpaslan Güney de Satış Direktörü olarak görevlendirildi.
Sinem Duygu Oral ve Alpaslan Güney, yaptıkları ortak açıklamada yeni görevlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve Corendon Hotels & Resorts çatısı altında gerçekleştirecekleri projelerle ziyaretçi deneyiminin daha da üst seviyeye çıkarılmasına katkı sağlayacaklarını belirtti.
Sinem Duygu Oral ve Alpaslan Güney, değişen misafir beklentilerine hızlı cevap vererek ve teknolojik gelişmeleri daha da yakından takip edip, grubun büyüme hedeflerine katkıda bulunmak istediklerini belirtti. İki yeni yönetici de yeni yapılanmada yer alarak gerçekleştirecekleri projelerle fark oluşturmak ve ziyaretçi deneyiminin daha da üst seviyeye çıkarmak için heyecanlı olduklarını ifade etti.


Güncel 28.01.2021 14:53:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi