Çorlulu muhtarlardan hatıra ormanı

Çorlulu muhtarlardan hatıra ormanı

Çorlulu muhtarlardan hatıra ormanı

Çorlu Muhtarlar Derneği tarafından ilçede daha önce muhtarlık yapmış ve halen muhtarlık görevini sürdüren tüm muhtarlar adına hatıra ormanı oluşturuldu.
Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Tabak, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Engin Türk, Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Arcan ve dernek yöneticisi muhtarlar ile mahalle muhtarlarının katılımıyla Çorlu’da Bülent Ecevit Bulvarı’nın Rumeli Mahallesi kesimindeki alanda muhtarlar adına hatıra ormanı oluşturuldu.
Programa katılan tüm protokol üyelerine ve dernek yöneticisi muhtarlar ile tüm mahalle muhtarlarına teşekkür eden Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Arcan, “Muhtarlar Hatıra Ormanı oluşturmak için düzenlediğimiz ağaçlandırma etkinliğine katılan, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya, daha temiz bir çevre bırakma adına atılan adıma katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Bugün toprakla buluşan fidanlarımız yarın yetişkin birer ağaç olacaklar ve insanlar gölgesinden istifade edecek” diye konuştu.


Güncel 25.03.2022 16:15:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da deprem kaynaklı personel açığı Kariyer ve İstihdam Merkezi sayesinde azaltılıyor

2

Turizm tesislerinde haşereyle mücadelede "Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kullanılmalı" uyarısı

3

Samandağ ilçesinde polis ekiplerinin bulduğu yaralı köpek barınağa götürüldü

4

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Mete Tunçay'ı anma etkinliği gerçekleştirildi

5

Divarese kış sezonu koleksiyonunu beğeniye sundu

6

Milli okçu Mete Gazoz, yeni yılda yeni başarılara imza atacak

7

Veteran masa tenisçi Mehmet Kasapoğlu, 50 yıllık deneyimini çocuklara aktarıyor

8

GÜNCELLEME - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

9

Sürgün edilen Ahıska Türkleri Antalya'da anıldı

10

Hastane personeline HAP eğitimi