Çorum’da belediye, 45 bin kış çiçeğini toprakla buluşturacak

Çorum’da belediye, 45 bin kış çiçeğini toprakla buluşturacak

Çorum’da belediye, 45 bin kış çiçeğini toprakla buluşturacak

Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sonbaharın gelmesiyle birlikte kış aylarında dikimi yapılacak çiçeklerin fideleme hazırlığına başladı.
Daha yeşil bir Çorum için ağaçlandırma ve çiçek dikim çalışmalarını mevsimlere özel yürüttüklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde oluşturduğumuz ekibimiz mevsimlere özel çiçek fidelerini tohumdan üreterek zamanı geldiğinde toprakla buluşturuyor” dedi.
Başkan Yardımcısı Tuncel, “Ekiplerimiz kışa özel 8 çeşit, 40 bin adet menekşe tohumunu sera ortamında büyük bir titizlikle fideye dönüşmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. 5 bin adet 5 renkten oluşan çuha çiçeği fidesi ile birlikte toplam 45 bin adet fide yeni yılın ilk aylarında toprakla buluşmuş olacak. Yazın olduğu gibi kışında şehrimiz rengarenk olacak” şeklinde konuştu.


Güncel 13.10.2022 18:37:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

2

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

3

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

4

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

5

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

6

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

7

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

8

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu:

9

CarrefourSA Mağazacılar Günü'nü 15 bin çalışanıyla kutladı

10

Hatay Valiliğinin yeni logosu tanıtıldı