Çorum’da cami ve mescitler temizlendi

Çorum’da cami ve mescitler temizlendi

Çorum’da cami ve mescitler temizlendi

Çorum Belediyesi, ramazan ayı öncesi il merkezindeki cami ve mescitlerde temizlik çalışması başlattı.
Yıl boyunca periyodik olarak cami ve mescitlerde temizlik çalışmaları sürdüren Çorum Belediyesi, vatandaşların Ramazan’da ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için camilerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.
Ramazan ayı nedeniyle ibadethanelerde hummalı bir çalışma yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları faaliyet ve çalışmaların toplumun bütün kesimlerini kapsadığını dile getirdi.
Cami ve ibadethanelerin temizliği noktasında çok hassas olduklarını hatırlatan Başkan Aşgın, Çorum’daki ibadethanelerin temizliğini düzenli olarak yaptıklarını vurguladı.
Belediye Başkan Aşgın, “İbadethanelerimizi tertemiz yaparak ramazan ayına hazırlıyoruz. Ramazan ayının tüm İslam alimine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.


Güncel 22.03.2023 18:00:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da sulama kanalına devrilen minibüsteki 18 kişi yaralandı

2

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

3

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

4

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

5

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

6

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

7

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

8

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

9

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

10

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi