Çuhadar Sülalesinden Büyük Buluşma

Çuhadar Sülalesinden Büyük Buluşma

Çuhadar Sülalesinden Büyük Buluşma

Osmaniye merkez, Kadirli ve Andırın’da bir çok mensubu bulunan Çuhadar Sülalesi, 250 Çuhadar'ın katılımıyla Birlik beraberlik ve dayanışma toplantısı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde  yapıldı.

 Bölgemizin köklü ailelerinden  olan Çuhadarlar Birlik beraberlik ve dayanışma toplantısında ailenin önemine birlik ve beraberlik duygusuna dikkat çekerek.Sevginin en güçlü hali ailedir en büyük zenginlik birlik olan bir ailedir. Düsturunu benimsediklerini dile getirdiler.

Programda Çuhadaroğlu adına yazılan destanlar, yakılan ağıtlar ve türküler okundu. Kaleme alınan Çuhadaroğlu Kaplan Ali kitabı misafirlere takdim edildi.

Organizasyonu aile büyükleri tarafından gorevledirilen Mehmet Emin Çuhadar yönetti. Organizasyon heyeti Osmaniyenin Çuhadarlı esnafları NKC Petrol Nihat Çuhadar, Mismeri Mehmet Çukadar, Domino's pizza Kağan Çuhadar,Vali Yrd Turan Çuhadar, Mustafa Çuhadar , Metehan Çuhadar, Çuhadar Oto Muzaffer Çuhadar, Çuhadar Tuhafiye Hayrettin Çuhadar, İnşaatı Malzemeleri Durdu Mehmet Çuhadar, Cem Telekom Halil İbrahim Çuhadar, Çuhadar Petrol Silaj Kazım Çuhadar, Lokman Çuhadar, Lassa Necip Çuhadar dan oluştu.

Plaket töreni Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan tarafından yönetilerek program maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilerek son buldu.



Osmaniye 20.09.2021 16:45:00 0
Anahtar Kelimeler: Çuhadar Sülalesinden Büyük Buluşma

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

2

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

3

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

4

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

5

Atalan Şelalesi Harika

6

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

7

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

8

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

9

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

10

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi