Çukurova zabıtasından Ramazan denetimi

Çukurova zabıtasından Ramazan denetimi

Çukurova zabıtasından Ramazan denetimi

Adana Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini özellikle fırınlar üzerinde yoğunlaştırdığı bildirildi.
Merkez Çukurova ilçesinde zabıta ekipleri fırınlarda denetim çalışmalarını yoğunlaştırdı, gramaj ve hijyen yönünden kontroller yapmaya başladı. İşletmeleri tek tek denetleyen ekipler, büyük bölümünde sorun görünmediği, çalışırken bone takmayan personellere yönelik uyarılarda bulunduğu ifade edildi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek, denetimlerin Ramazan ayı boyunca yoğun şekilde süreceğini belirtti.
Çukurova Belediyesi zabıtasının her zaman görev başında olduğunu kaydeden Başkan Çetin, “Ramazan ayında bu denetimler daha yoğun şekilde yapılıyor. Özellikle fırınlara yönelik denetimlerimizi biraz daha sıkılaştırdık. Ekiplerimiz sürekli fırınları gramaj ve hijyen bakımından denetliyor. Şimdiye kadar bir olumsuzluğa rastlamadık. Bazı küçük sorunlarda da esnafımızı ve çalışanlarını uyarıyoruz. Hem halkımızı hem de esnafımızı düşünerek hareket ediyoruz” diye konuştu.


Yurt Dünya 28.03.2023 14:23:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

2

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

3

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

4

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

5

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

6

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

7

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

8

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

9

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

10

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü