ÇUKUROVA BELEDİYELER BİRLİĞİ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ÇUKUROVA BELEDİYELER BİRLİĞİ  EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

 

- SAMANDAĞ VE MEHMETLİ BELEDİYELERİ BİRLİĞE KATILIM SAĞLADI.

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’de bulunan büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerinin üye olduğu Çukurova Belediyeler Birliği ( ÇBB) Eylül ayı olağan toplantısı Adana Sheraton Grand Otel’de gerçekleştirildi.

Osmaniye Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Kara başkanlığında düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Osmaniye Belediye Başkanı ve ÇBB Başkanı Kadir Kara açılış konuşmasında: “ Birliğimiz, belediyelere hizmet, mevzuat ve her anlamda ufkunu açabilecek, vizyonel projeler gerçekleştirebilecek, onları gelecek çağa hazırlayabilme ve projeler üretebilmesi noktasında kurulmuştur. Birliğimizin Türkiye’de gerçek anlamda hak etmiş olduğu yere gelebilmesi noktasında gereken mücadeleyi vermeye çalışıyoruz. Birliğin, sembolik bir kuruluş olmaktan öte gerçekten bölgemizdeki belediyelerimiz için çok faydalı ve yararlı hizmetler yapabileceği noktasında olan inancım tamdır. Birliğimizi nasıl geliştirebilir ve belediyelerimize hangi alanlarda daha faydalı olabiliriz anlamında encümen üyelerimiz ve birliğimizin yöneticileriyle birlikte sürekli çalışmalar yapıyoruz. Mücadelemizi sadece Çukurovadaki değil Çukurova dışındaki mahalli idarelere de örnek teşkil edecek bir yapıya kavuşturmak için sürdürmeye devam edeceğiz. Bu duygularla siz değerli meclis üyelerimiz ve başkanlarımıza katkı katılımlarınız için en kalbi şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerinin görülmesine geçildi. ÇBB’nin 2020 yılı bütçesi ile mesleki ve teknik eğitim gezileri konuları oy birliği ile karara bağlandı. Toplantıda Hatay, Samandağ İlçe Belediyesi ve Osmaniye Sumbas Mehmetli Belde Belediyeleri’nin ÇBB’ye üyelikleri oy birliği ile kabul edildi.

ÇBB Eylül ayı olağan meclis toplantısında Başkan Kadir Kara başkanlığındaki divanın katip üyeliklerini Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Topkara ve Tufanbeyli Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Demirtaş yaptı.

Son olarak dilek ve temenniler bölümünde birlik üyelerinin dilek ve fikirlerini alan Başkan Kadir Kara, oturumu kapattı.



Osmaniye 27.09.2019 13:43:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı