Cumalıkızık’ta ‘pandemi’ zirvesi

Cumalıkızık’ta ‘pandemi’ zirvesi

Cumalıkızık’ta ‘pandemi’ zirvesi

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Kaymakam Adem Yazıcı, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, pandemi süreci ile ilgili gelişmeler ve alınacak tedbirlerle ilgili istişarede bulundu.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın ev sahipliğinde Cumalıkızık’ta düzenlenen toplantıya Kaymakam Adem Yazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Hacı Ahmet Önder, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, Yıldırım İlçe Sağlık Müdürü Ferhat Ekinci, Yıldırım İlçe Müftüsü İbrahim Halil Demir, Vakıf, Samanlı, Hamamlıkızık, Karapınar ve Cumalıkızık muhtarları katıldı.Yıldırım Belediyesi olarak salgın ile ilgili ilk günden itibaren aldıkları önlemleri hatırlatan Oktay Yılmaz, “Bu zor dönemde hassasiyetle tüm ekiplerimiz, hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalıştı, çalışmaya da devam ediyor. İçerisinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinde sizlerde bizlerle birlikte vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak adına ciddi bir çalışma gösterdiniz. Yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla bu süreci el ele vererek hep birlikte atlatacağız. Rabbim, devletimize, bu aziz millete canla başla hizmet eden başta sağlık personellerimiz olmak üzere bütün kamu çalışanlarımıza ve işçilerimize kolaylıklar versin” diye konuştu.
Başkan Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ı bir adım ileriye nasıl götürebiliriz? Sizlerin görüşleri bizler için mühim. Muhtarlarımız, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediyemiz ile bir köprü vazifesi görüyor. Sizler, bizim gözümüz, kulağımızsınız. Bir anlamda hem halkın temsilcisi hem de bizi temsil eden bir işleviniz var. Biliyorsunuz ki vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya da resmi kurumları temsil eden birinci basamaktır. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz” ifadelerini kullandı.
Oktay Yılmaz’ın konuşmasının ardından soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda muhtarlar taleplerini dile getirdi.


Güncel 18.09.2020 14:30:24 0

İlginizi Çekebilir

1

TEMSA 2026'nın ilk Maraton otobüs teslimatlarını gerçekleştirdi

2

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

3

Alanyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

4

Mersin'de inşaat şantiyesinde beton blokların devrilmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı

5

Mersin'de "Lamekan Çiniler" sergisi açıldı

6

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Adana'da gençlerle bir araya geldi:

7

Akdeniz Belediyesi ekipleri Millet Bahçesi'nin sahilini temizledi

8

Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Kick Boks Şampiyonası Osmaniye'de başladı

9

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Hatay'da konuştu:

10

Osmaniye'de 6 Şubat'taki depremlerden sonra 10 sağlık tesisi hizmete girdi