Cumhur İttifakı'nın adayı Tütüncü, sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

Cumhur İttifakı

Cumhur İttifakı'nın adayı Tütüncü, sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

ANTALYA - Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya'yı sivil toplum kuruluşlarıyla ortak akılla yönetmeye aday olduğunu belirtti.

Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Eczacılar, Serbest Muhasebeciler, Ziraat Mühendisleri, Veterinerler, Harita ve Kadastro Mühendisleri odaları ve Hızır Taksi Durağı, Antalya Karadenizliler ile Antalya İş İnsanları derneklerini ziyaret etti.

Antalya'yı ortak akılla ve şehrin gerçek sahipleriyle yöneteceklerini anlatan Tütüncü, şunları kaydetti:

"Bu güzel şehirde yaşayanların çok daha mutlu olduğu, umutla dolduğu bir geleceği inşa edebilmek için 15 yıl boyunca elde ettiğimiz belediyecilik deneyimlerini Antalya'ya aktarma arzusundayız. 15 yıllık belediyecilik sürecinde yaptığımız en önemli işlerden birisi, sivil toplumla konuşmak, şehri bu şehri yaşayanlarla konuşmak, onlarla bir ortak aklı oluşturmak en önemli önceliklerimizden birisi oldu."

Antalya'nın on binlerce yıllık insanlık tarihine, medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir dünya kenti olduğunu aktaran Tütüncü, bu kenti geleceğe en iyi şekilde taşımak istediklerini ifade etti.

Tütüncü'ye AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer de eşlik etti.




Yurt Dünya 15.02.2024 18:13:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor