Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rusya hangi anlayış içerisinde yerini alıyorsa bizim de gözlem ve denetleme ekiplerimiz aynı anlayışla yerini alacaktır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rusya hangi anlayış içerisinde yerini alıyorsa bizim de gözlem ve denetleme ekiplerimiz aynı anlayışla yerini alacaktır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dağlık Karabağ’da Türk askerinin konumuna ilişkin, “Şu anda orada Rusya hangi anlayış içerisinde yerini alıyorsa aynı şekilde bizim de oradaki gözlem ve denetleme ekiplerimiz aynı anlayışla yerini alacaktır” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’na başkanlık etti. Grup toplantısı sonrası TBMM Şeref Holü’nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dağlık Karabağ’da Türk askerinin konumu hakkında bilgi verdi. Erdoğan, “Şu anda orada Rusya hangi anlayış içerisinde yerini alıyorsa aynı şekilde bizim de oradaki gözlem ve denetleme ekiplerimiz aynı anlayışla yerini alacaktır. Şu anda Rusya belirli noktalara yerleşmeye başlamıştır. Gerek Dışişleri Bakanlarımız vasıtasıyla, gerekse Rusya’dan gelen bir heyetle görüşmeler yapılacak” açıklamasında bulundu.


Güncel 11.11.2020 15:21:26 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi