Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Türkmenistan’a geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Türkmenistan’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenbaşı Uluslararası Havalimanı’nda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov, Türkiye’nin Aşkabat Büyükelçisi Togan Oral ile diğer ilgililer tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, ziyaretinde eşi Emine Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Avaza kentinde düzenlenecek olan zirvede, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya gelecek.

Zirve’de ticaret, enerji ve ulaştırma başta olmak üzere, dost ve kardeş üç ülke arasındaki işbirliğinin her alanda daha da derinleştirilmesine dair atılacak adımlar ele alınacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca zirve marjında ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.


Güncel 13.12.2022 23:33:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı

2

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

3

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

5

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

6

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

7

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

8

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

9

Bölgesel Amatör Lig

10

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı