Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadılar

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadılar

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadılar

Cumhuriyetin ilanının 99. yıldönümü, Erzurum’daki ilk ve orta öğretim okullarında da coşkuyla kutlandı. Erzurum merkez Tatbikat İlkokulu’nda düzenlenen kutlamalar, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Okul bahçesinde düzenlenen programda, Okul Müdürü Yener Kütükçü’nün günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra öğrenciler Cumhuriyet konulu şiirler okudu.
Kutlama programında daha sonra 4-C Sınıfı öğrencileri Cumhuriyet Oratoryosunu seslendirdi. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği programda oratoryo gösterisinin ardından 3-C sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Seher Yazıcı nezaretinde, ‘10. Yıl Marşı’, ‘Cumhuriyet Çocukları’, ‘Cumhuriyet Güneşi’ ve ‘Hep Sesinleyiz Türkiye’ marşlarını seslendirdiler.


Güncel 30.10.2022 13:10:12 0

İlginizi Çekebilir

1

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

2

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

3

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

4

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

5

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

6

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

7

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

8

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

9

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

10

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi