Dacia, 3 modelini tamamen yeniledi

Dacia, 3 modelini tamamen yeniledi

Dacia, 3 modelini tamamen yeniledi

ISTANBUL (AA) - Dacia, üçüncü nesil Sandero, Sandero Stepway ve Logan ile en çok satan ikonik modellerini tamamen yeniledi.

Dacia'dan yapilan açiklamaya göre, yepyeni tasarim ve ekipmanlarla gelen modeller, tüketici ihtiyaçlariyla erisilebilir fiyati bünyesinde birlestiriyor.

ECO-G motor ile daha yüksek verimlilik ve düsük yakit tüketiminin yani sira yeni benzinli motorlar sunan ikonik modeller, CVT güç aktarim sistemine sahip otomatik sanzimani da içeriyor.

Belirgin hatlariyla yeni Sandero, yeni Sandero Stepway ve yeni Logan güçlü karakterleri ve görünümleri ile öne çikiyor.

Artirilmis ferahlik hissi ve çok yönlülügü ile yeniden tasarlanan modeller, daha egimli ön cam ve alçak tavan çizgisi sayesinde daha akici bir görünüm kazandi.

Her 3 modelin de yerden yüksekligi artarken, kendini hemen fark ettiren yeni Sandero Stepway, logolu tavan raylari ve SUV tasarim kodu ile her zamankinden daha güçlü. Bu kodlara ön izgaranin altindaki krom Stepway logosu eslik ederken, ön ve arka tamponlarda gövde rengindeki metal koruma plakalari bulunuyor.

Yeni Logan ise artan uzunlugu, akici tavan çizgisi ve daha egimli ön cami ile her zamankinden daha dinamik bir görünüm sagliyor.

Y seklindeki LED isik imzasi ve yüksek kaliteli tasarimi, yeni Sandero ile benzerlik tasiyor.

Dacia'nin yeni Y seklindeki LED isik imzasi, her 3 modele de güçlü bir kimlik kazandiriyor.

Yatay bir çizgi, hem öndeki hem de arkadaki iki isigi birlestirerek LED çizgileriyle otomobili daha dikkat çekici hale getiriyor.

Tüm donanim seviyelerinde standart özellik olarak sunulan LED farlar gece görüsünü de artiriyor.

Tamamen yenilenen modellerde kabinde yasanan degisim her açidan dikkat çekiyor. Daha ergonomik hale getirilen yeni gösterge panelinde kullanilan malzemeler kullaniciya daha modern ve kaliteli bir ambiyans sunuyor.

Yeni koltuk tasarimi sayesinde daha ergonomik hale getirilen sürüs pozisyonu, ayarlanabilir koltuk ve direksiyon özellikleri konforu artiriyor.

Dacia ayrica, kullaniciya akilli telefon araciligiyla dogrudan radyo, navigasyon ve aramalari kontrol etme imkani saglayan yeni bir Medya Kontrol Sistemi sunuyor.

Yeni Sandero, yeni Sandero Stepway ve yeni Logan güçlendirilmis yapilari ile güvenlik seviyesini daha da yukari tasirken, eCall gibi yeni sürüs destek sistemlerini standart olarak sunuyor.

Tamamen yenilenen ikonik modeller daha verimli motor ve aerodinamik yapilari ile yüksek sürüs keyfini, daha düsük yakit tüketimiyle birlestiriyor. Benzinli motor ürün gaminda yeni CVT otomatik sanzimanin yani sira sade, güvenilir ve ekonomik bir çözüm olan ECO-G benzinli/LPG çift yakit sistemi de sunulmaya devam edecek.




Politika 29.09.2020 10:08:20 0
Anahtar Kelimeler: dacia 3 modelini tamamen yeniledi

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı